CoinmarketCap

Coinmarketcap Learn and Earn answers || coinmarketcap biggest airdrop yet!!? #coinmarketcapairdrop


Join Daily Airdrop

YouTube video


hey 👋
new CoinMarketCap learn to earn quiz answers

All then time sensitive airdrops and whitelists is been shared in telegram and twitter do follow them

QUIZ LINK :-
https://coinmarketcap.jotform.com/221158472679970

coinmarketcap signup link:-
https://coinmarketcap.com/alexandria/article/learn-about-solar-sxp-take-a-short-quiz-to-earn-sxp

Official social links of CRYPTO GRAMMAR


Join Daily Airdrop

✉️Telegram :- https://t.me/cryptogrammaredu
🐦twitter :- https://twitter.com/vegeta00369/
📸instagram :-
https://www.instagram.com/vcryptogrammar/
YouTube 😎 :- https://youtube.com/channel/UCxo6X2CLh1cfEvy3KZpTlqg

disclaimer :-
This video is for educational and inspirational purposes only. It is not financial advice and is not an endorsement of any provider, product or service.
Always Do Your Own Research, All trading involves risk. Links above include affiliate commission or referrals
Though for displosure I do own some of the Crypto Currencies I show
thank you

For queries and marketing 🔗🔥🔥🔥 :-
vinaychikkamadck@gmail.com
Best Indian exchange :-
https://wazirx.com/invite/66ae8qrz

Best crypto exchange for futures and trading :-
https://www.okx.com/join/12922391
https://accounts.binance.me/en/register?ref=89068937

Crypto Blog ✍️
https://vinay0chcryptogeek.blogspot.com

UKISS Hugware giveaway:-
https://wn.nr/nGv8zC

#web3coins #web3 #web3airdrop #bnbairdrop #binance #projectgalaxy
#alpacafarm #peerprotocol #binancelearnandearn
#coinmarketcapairdrop #eth #altcoingem #coinmarketcapquizanswers #solartoken #coinmarketcapquiz #binace #bnb #sxp #coinmarketcaplearntoearn #learntoearn #coinmarketcaplearntoearnanswers #coinmarketcapsolarquizanswers #solar #sxpcoin #solarcoin #cryptoairdrop #coinmarketcapquizcorrectanswers #freecrypto #airdropalert #blockchain #cryptoupdayes #solarquizanswers

source

Related Articles

One Comment

  1. If you guys are too busy to watch the video 🤣
    Atleast like and subscribe
    CoinMarketCap Learn and Earn Quiz Answers

    🔥

    🚀 DYOR Too Don't Blame Me Later🚀

    🔥

    1. Celer cBridge is a protocol that:
    Ans: All of the above

    2. Which is NOT true of cBridge?
    Ans: The transfer fees go directly to the Celer Team.

    3. How many different blockchains and layer-2 rollups does cBridge support?
    Ans: Over 20

    4. Which of the following exhibits typical ROOK, BISHOP, QUEEN user characteristics respectively?
    Ans: Aggressive, Conservative, Hodler

    5. What does staking BNB QUEEN token earn in terms of Yield? Select the answers below 1)BNB QUEEN 2)CHESS Emission 3)Validator Rewards
    Ans: 2 & 3

    6. Where is the CHESS token traded?
    Ans: Binance / Pancakeswap

    7. Why is DeFi beneficial for individuals?
    Ans: All of the above

    8. Why is DeFi beneficial for Institutions?
    Ans: Access to New and Innovative Financial Instruments that were previously unavailable in traditional finance markets

    9. What DeFi products are provided by Venus Protocol?
    Ans: All of the above

    10. What are some of the disadvantages of a traditional centralized marketplace?
    Ans: All of the above

    11. What are the advantages of the Pear Marketplace?
    Ans: All of the above

    12. What is PearDAO’s token name and symbol?
    Ans: Name: Pear DAO, Symbol: PEX

    13. What are the ways to earn yields with Alpaca Finance?
    Ans: All of the above

    14. Which of the following is true about leveraged yield farming with Alpaca Finance?
    Ans: You can multiply your APYs up to 6x through leverage

    15. Which of the following is true about Alpaca’s market-neutral Automated Vault?
    Ans: All of the above

    16. How do you start to build your own Metaverse world in SecondLive?
    Ans: By creating a space

    17. Which one is NOT SecondLive NFT?
    Ans: Avatar NFT

    18. What is the total $LIVE rewards in SecondLive’s weekly staking pool?
    Ans: 100,000 $LIVE

    19. Which one is NOT an important characteristic of a great crypto game?
    Ans: Game with AR/VR technology

    20. What is/are the token name(s) of TopGoal?
    Ans: TMT and GOAL

    21. Who is NOT the target audience of TopGoal?
    Ans: Console Game Players

    22. What is the difference between an NFT and a non-NFT hero in Thetan Arena?
    Ans: All of the above

    23. What can players do on Thetan Arena’s Marketplace?
    Ans: Both are correct

    24. Is Thetan Arena free to play?
    Ans: A – Yes, you can play for free as long as you want

    25. In Galler, what is the name given for the priority mint of an NFT collection?
    Ans: Whitelisting

    26. According to Galler's tips, what are the "3 Main Metrics" you should analyze when it comes to NFT on-chain data?
    Ans: Holders, Supply & Volume

    27. What is the unique feature Galler has that helps users bid for the whole collection at once?
    Ans: Order book

    ———————————————-
    https://coinmarketcap.jotform.com/221158472679970

Back to top button