CoinmarketCap

COİNMARKETCAP TOPLAMDA 180.000$ ÖDÜLLÜ QUİZZ CEVAPLARI


Join Daily Airdrop

YouTube video


https://coinmarketcap.jotform.com/221158472679970

🧬 Coinmarketcap Yeni Öğren Kazan Etkinliği 180 Bin Dolar Dağıtacaklar

🤑Ödül = $50 $CELR | $50 $CHESS | $50 $XVS | $100 $ALPACA | $10 $VLIVE | $10 $TMT | $10 $THG | $40 $BUSD

❗️Ödül Herkese Değil Çekilişle Dağıtacaklar Kaç Kişi Olduğunu Bilmiyorum

🌹Quiz Link = https://coinmarketcap.jotform.com/221158472679970


Join Daily Airdrop

⚠️Coinmarketcap Mail Adresini
⚠️Binance Uid Numaranı Yaz
⚠️Trust Wallet Bsc Adresini Gönder
⚠️ Soruları Cevapla Formu Doldur

⭐️Quiz Cevapları

1. Celer cBridge is a protocol that:
Cevap: All of the above

2. Which is NOT true of cBridge?
Cevap: The transfer fees go directly to the Celer Team.

3. How many different blockchains and layer-2 rollups does cBridge support?
Cevap: Over 20

4. Which of the following exhibits typical ROOK, BISHOP, QUEEN user characteristics respectively?
Cevap: Aggressive, Conservative, Hodler

5. What does staking BNB QUEEN token earn in terms of Yield? Select the answers below 1)BNB QUEEN 2)CHESS Emission 3)Validator Rewards
Cevap: 2 & 3

6. Where is the CHESS token traded?
Cevap: Binance / Pancakeswap

7. Why is DeFi beneficial for individuals?
Cevap: All of the above

8. Why is DeFi beneficial for Institutions?
Cevap: Access to New and Innovative Financial Instruments that were previously unavailable in traditional finance markets

9. What DeFi products are provided by Venus Protocol?
Cevap: All of the above

10. What are some of the disadvantages of a traditional centralized marketplace?
Cevap: All of the above

11. What are the advantages of the Pear Marketplace?
Cevap: All of the above

12. What is PearDAO’s token name and symbol?
Cevap: Name: Pear DAO, Symbol: PEX

13. What are the ways to earn yields with Alpaca Finance?
Cevap: All of the above

14. Which of the following is true about leveraged yield farming with Alpaca Finance?
Cevap: You can multiply your APYs up to 6x through leverage

15. Which of the following is true about Alpaca’s market-neutral Automated Vault?
Cevap: All of the above

16. How do you start to build your own Metaverse world in SecondLive?
Cevap: By creating a space

17. Which one is NOT SecondLive NFT?
Cevap: Avatar NFT

18. What is the total $LIVE rewards in SecondLive’s weekly staking pool?
Cevap: 100,000 $LIVE

19. Which one is NOT an important characteristic of a great crypto game?
Cevap: Game with AR/VR technology

20. What is/are the token name(s) of TopGoal?
Cevap: TMT and GOAL

21. Who is NOT the target audience of TopGoal?
Cevap: Console Game Players

22. What is the difference between an NFT and a non-NFT hero in Thetan Arena?
Cevap: All of the above

23. What can players do on Thetan Arena’s Marketplace?
Cevap: Both are correct

24. Is Thetan Arena free to play?
Cevap: A – Yes, you can play for free as long as you want

25. In Galler, what is the name given for the priority mint of an NFT collection?
Cevap: Whitelisting

26. According to Galler’s tips, what are the “3 Main Metrics” you should analyze when it comes to NFT on-chain data?
Cevap: Holders, Supply & Volume

27. What is the unique feature Galler has that helps users bid for the whole collection at once?
Cevap : Order book

Jotform (https://coinmarketcap.jotform.com/221158472679970)
CoinMarketCap Earn | How to Web3 on BNB-Chain
Please click the link to complete this form.

SOSYAL MEDYA KANALLARIMIZ

Twitter ?? https://twitter.com/ChiaNetworks
Telegram ?? https://t.me/akfitnesscoach
sohbet kanalımız ?? https://t.me/+d-JaBh93ENozZDZk
KULANILMASI GEREKEN KRİPTO BORSALARI

Binance Kayıt ?? https://accounts.binance.me/tr/register?ref=17232755
FTX borsası ?? https://ftx.us/home/#a=29184146
Gate io Kayıt ?? https://www.gate.io/signup/4657730
Mexc Kayıt ?? https://m.mexc.com/auth/signup?inviteCode=1Fppa
Hotbit Kayıt ?? https://www.hotbit.io/register?ref=2863815
Bittrex Kayıt ?? https://bittrex.com/Account/Register?referralCode=GXB-V05-JOE
Kucoin borsası ?? https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=r366ZZB&lang=en_US&utm_source=friendInvite
LBANK BORSASI : https://www.lbank.info/invitevip?icode=HCLB&lange=en-US
#testnet #airdrop #urgent #freemoney #bedava #nft #blindbox #acil

source

Related Articles

5 Comments

  1. sweatcoin diye uygulama yüklemiştik bu yürüyerek kazanma onun tokenı ne zaman çıkçak ?

Back to top button