Shitcoin

ETHEREUM 2.0 U AVGUSTU? ŠTA TREBA DA ZNAMO?


Join Daily AirdropDa li ćemo konačno dočekati prelazak Ethereuma sa Proof-of-Work mehanizma konsenzusa na Proof-of-Stake posle toliko godina? I šta bi trebalo da znamo o Ethereumu 2.0? U ovom videu odgovorićemo na neka pitanja koja muče obične korisnike Ethereum mreže kao i ETH holdere.

👉 Korisni linkovi 👈

KRIPTO MENJAČNICE KOJE JA KORISTIM
Binance: https://bit.ly/3tyQSr3
CEX.io: https://bit.ly/3Jzo7Qx

📱 Društvene mreže 📱

Instagram: https://instagram.com/kripto.portal/


Join Daily Airdrop

📺 Korisni video klipovi 📺

Kako prepoznati shitcoin: https://youtu.be/iidYk2ZCxjY
Šta je WEB3: https://youtu.be/fnCkvXPfZNU
Greške prilikom ulaganja: https://youtu.be/jKGUe_Dk9A8

💼 Ponude za saradnju 💼

kriptoportal@outlook.com

⏰ Vremenske oznake ⏰

00:00 Uvod
0:50 Zašto Ethereum prelazi na Proof-of-Stake
3:26 Plan razvoja Ethereuma 2.0
11:07 Česta pitanja u vezi Ethereuma 2.0
12:10 Odjava

🚧 Odricanje od odgovornosti 🚧

Informacije sadržane u ovom video klipu su samo u informativne i edukativne svrhe. Sadržaj ovog videa je isključivo mišljenje govornika koji nije licencirani finansijski savetnik. Trgovanje kriptovalutama je veoma rizično. Trgujete na sopstvenu odgovornost.

source

Related Articles

4 Comments

  1. To nije mreza za kitove vec mreza za budale. Platis 80$ za neuspjesnu transakciju, i to kao normalno ili 2×400$ na uniswapu za zamjenu eth/qnt.

  2. ETH je sranje, a eth 2.0 nece izaci za minimum jos 2 godine. Niti ce im to kasnije pogodovati kako predviđaju. Naknade ce vazda biti visoke, nemaju max.broj coina u opticaju, korupcija unutar fondacije ce se tek otkriti a nikad nece imati "utillity" jer ne rjesava niti jedan globalni problem. Tu su gdje jesu zahvaljujuci SEC-u i nezakonitoj prodaji ETH tokena. Plan da bude bankarski coin umjesto XRP-a im je propao, kao i da budu clanovi ISO standarda (nisu zeleni, prihvatljivi za okoliš). Ni SEC im nece pomoci jer ce Ripple prije dobiti na sudu nego oni preci na 2.0. Mozda zvuci kako to nema smisla ali perfektno ima ako udjes u srž. Baš me zanima šta ce JP Morgan sa 15% cijelog suppya raditi kada XRP postane 1.coin s regulativom. 🤔😂

  3. Odlican video sam tako nastavi brate.
    na nama Mladima svet ostaje!
    jel mozes da napravis video o projektu DeFiChain?

Back to top button