Web3 Crypto

Crypto Friends Podcast – EPISODE 2 – Revolucionet teknologjike: Kripto dhe Web3


Join Daily Airdrop

YouTube video


Vendos Fjalen Kyçe ketu : https://cryptofriends.al/fjale-kyce/
WEB | https://cryptofriends.al
Facebook | https://www.facebook.com/cryptofriends.al
Instagram | https://www.instagram.com/cryptofriendspodcast/

Team :
Eni Shtini | Henri Ndreca | Xhino Bande | Gent Progni

Çfarë ndodh kur disa shokë të apasionuar rreth teknologjisë dhe investimeve bashkohen për të diskutuar të rejat dhe mundesitë më të mira që inovacioni sjell?

Crypto Friends është një seri e re podcast-i në Shqipëri në të cilin diskutohen me një gjuhë të thjeshtë dhe të kuptueshme tema që përfshijnë kriptoasetet, teknologjinë blockchain dhe tregjet financiare boterore duke filluar nga Bitcoin, tek risitë e Web3 si NFT dhe Metaverse, deri tek koncepte mbi paranë, investimet, etj.

Qëllimi i ketij podcasti është të prezantojë në një interval të përjavshem të rejat nga bota e kriptos të diskutuara mes nesh me qëllim informimin e publikut dhe audiences sonë. Gjithashtu, në Crypto Friends do na bashkohen dhe të ftuar nga shumë fusha për të diskutuar rreth këtyre temave nga një këndvështrim i jashtem dhe më objektiv.


Join Daily Airdrop

Diskutimet në këtë podcast nuk duhen marrë si këshilla financiare.

source

Related Articles

One Comment

  1. Mos harroni , gjeni fjalen kyçe duke ndjekur emisionin dhe fitoni 25$ kush e dergon i pari ne faqen e webit , 15$ i dyti dhe 10$ personi qe e gjen i treti .

Back to top button